Oficiální klubový svátek

12.05.2012 17:57

Vážení přátelé , spoluhráči a fanoušci našeho týmu.  Je mi ctí vás informovat , že den 12. květen je od letošního roku považován za jeden z milníků našeho vývoje a po dohodě nejvyšších představitelů klubu padlo rozhodnutí vyhlásit tento den oficiálním svátkem .

Tudíž vyhlašujeme 12.květen 2012 prvním oficiálním svátečním dnem klubu FC STARS Letovice a to na oslavu premiérového gólu našeho presidenta. Budiž tento den slaven a veleben po věky věků.

A co tento svátek vlastně obnáší ? Tak za prvé , v tento sváteční den bude president klubu nastupovat k zápasům a to jak soutěžním tak tréninkovým se sváteční šerpou. Bude poctěn slavnostním výkopem (myšleno míče) . Soupeř týmu bude mít v tento den povinnost nechat presidenta skórovat po samostatném sólu přes celé hřiště aniž by mu bylo jakkoli bráněno. Ztratí-li přesto míč , spoluhráč či hráč soupeře mu tento neprodleně přinese a poté ustoupí do dostatečné vzdálenosti ,aby nemohl ovlivnit zdárné dokončení zdařilé akce. Brankář soupeře bude otočen čelem a ve chvíli střely se vrhne na druhou stranu než bude vyslána střela. Splete-li si směr a míč do něj narazí , bude toto považována za neúctu k soupeři a nařízen pokutový kop. Ten bude prováděn opakovaně dokud president neskóruje. Stane-li se a po zdařilém sólu president mine branku , což se prakticky nemůže stát leda,že by byla špatná konstrukce, bude opět nařízen pokutový kop s výše uvedenými následky. Pokud se stane a president nedá branku ani z pěti po sobě jdoucích penalt , bude soupeřův brankář vyloučen ze hry za znevážení a nesportovní chování a penalta bude kopána do prázdného zařízení . Nedojde-li ani po dalších pěti střelách ke vstřelení gólu bude zápas ukončen a kontumován se všemi následky z toho plynoucími.

V tento sváteční den budou i fanoušci týmu dávat najevo svoji radost a úctu presidentovi a to skandováním jeho funkce případně i jména. Po skončeném zápase mají právo (myšleno povinnost) odnést ho na svých ramenou z hřiště . Toto ustanovení ztrácí platnost ve chvíli pokud váha presidenta překročí váhu fanoušků ho nesoucích nebo bude presidentova váha vyšší 160 kg, případně bude-li méně fanoušků než dva.

Dále tento den po skončení zápasu má president právo (rozumněj povinnost) pozvat členy klubu na oslavu svátečního dne do jimi zvoleného podniku či kulturního zařízení a nechat jim volnost v projevování úcty k tomuto památnému dni. President projeví svoji úctu tím ,že zajistí týmu plný pitný režim dle jejich vlastního výběru a má plné právo (povinnost) toto učinit plně na své náklady.

Prosíme soupeře aby plně respektovali tato ustanovení a pomohli nám svým přístupem důsledně oslavit náš sváteční den.

 

Ať žije 12.květen !!!!!!!!!!!!!